14/9 2024

Klubb Punkterad arrangerar återigen på Hängmattan.

Insläpp 19:00
Inträde: 250 kr
18 år
Biljettköp via Billetto: https://billetto.se/sv/e/1029453…

Den 14 september är vi stolta att presentera tre band:

SIR REG

SIR REG är ett band från Sverige och Irland som blandar Keltisk traditionell musik med punk. De har 6 stycken kritikerrosade album och har bland annat varit nominerade till Bandit Music Awards samt delat scen med band som The Misfits, Thin Lizzy, Black Sabbath och Dropkick Murphys. Brendan, sångaren i bandet kommenterar: ”Vi har spelat och haft kul ihop sen 2009 med våra egna låtar som har tagit oss till en massa olika spelställen och festivaler från Europa till USA. Vi ser verkligen framemot att spela på Hängmattan och kan inte vänta tills vi sätter stället i gungning med vår Keltiska Punkmix!

www.sirregband.com
www.facebook.com/sirregband
www.instagram.com/sirregband

Unjustified Violence

Oldschool hardcore från Göteborg som precis har släppt sin fullängsdsdebut på Spotify och LP på Ken Rock. Hardcore punk i den gamla skolan med en rejäl dos mörk rock.

https://open.spotify.com/album…

City Saints

Punk Rock från staden Göteborg. Bildades 2012 i en fuktig källare i Gamlestan och har sedan dess släppt 5 album och spelat över hela Europa. I höst släpps album nr 6, Explosiv, återigen med producent Chips Kiesbye (Sator, Hellacopters).
https://open.spotify.com/artis

Syns i dimman!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.