29/1 2022

Punkterad är tillbaka efter pandemin!


Vi fick ju ställa in vårat senaste arrangemang som skulle gått av stapeln i mars förra året av orsaker ingen kan undgått. Nu har vi försökt återskapa detta arr så gått det går med vissa förändringar.

På scen:

Dårligt Selskab (Köpenhamn)
Gränsen mellan Danmark och Sverige är äntligen öppen igen, så nu kommer Dårligt Selskab in i landet igen! Det danska anarchopunkbandet har varit igång sedan 2011 och har släppt två 12″-plattor genom åren. Medlemmar från bl.a Skarpretter och Paragraf 119.
https://daarligt-selskab.bandcamp.com/

Myteri (Göteborg)
Efter att Eskatologia lagt ner så tyckte Johan (sång & gitarr) och Erik (trummor) att de vill fortsätta i liknande spår och startade Myteri tillsammans med Franz (bas), John (sång) och senare Ola (gitarr) Trots att det varit aktiva i sex år och massa turnéer bakom sig så är det första gången vi får presentera dem på Klubb Punkterad.
https://myteriswe.bandcamp.com/

Madam Skam
Göteborgs bästa lesbiska punkband gör premiär hos oss, en upplevelse utöver det vanliga! Släppte nyligen sitt första alster: 6 låtar om 6.
https://madamskam.bandcamp.com/releases

Defekt (Göteborg)
Kängpunk från GBG, relativt nytt men har ändå fått några gig under bältet, släppte första demon 2020.
https://defektgbg.bandcamp.com/album/demo-2020


OBS! För att komma in behöver krävs medlemskap i Punkterad, är du inte medlem sedan tidigare så maila till oskar@punkterad.se och uppge namn och personnummer.
Insläpp 20:00
Första band på scen kl 21
Inträde: 100 kr
18 år


Plats: Ask your local punk

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.