Efterlysning

Vill börja med att tacka alla för festivalen. Kul att så många kunde komma, det var jättekul. Tyvärr blev Prins Carl av med tre gitarrer. Är det någon som sett eller hört något så är information mycket uppskattat. Nedan följer en efterlysning från deras hemsida

http://prinscarlpunk.blogspot.com/2011/05/kul-som-fan-och-trist-i-goteborg.html

”Lirade i Göteborg i Lördags på Punkterad Festival (Truckstop Alaska) och giget och hela kvällen var grym! Tack till Punkterad, Truckstop Alaska och alla som kom. Tyvärr försvann 3 av våra 4 gitarrer. 1st Hagström & 2st Epiphone. Låg i 2st gitarrcase (ett hagström case och ett dubbelcase) Vart tagna ur logen som var vid sidan av scenen. Någon som känner till något om detta? Vi vill gärna ha våra gitarrer tillbaka!”

Det här inlägget postades i Info. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.